logopmspc
Beste Lezer,

In deze nieuwsbrief vind u een samenvatting van de berichten die onlangs zijn geplaatst op de website van de Wijkraad.

Veel leesplezier!

Nieuwjaarsborrel 2019 - Opening Blaak 40 jaar

Onze wijk De Blaak bestaat in 2019 40 jaar. Dit jubileumjaar is op 27 januari geopend met een Nieuwjaarsreceptie. Deze receptie werd drukbezocht. Rond de 200 bewoners hadden zich aangemeld en ruim 175 konden ook daadwerkelijk aanwezig zijn. De griep gooide wat roet in het eten.
Bij ontvangst werden de gasten verwelkomd met een glas Prosecco en muzikaal door de muzikanten van het carnavalsorkest De Elstars. De carnavalsmuziek, ook de Blaokpappers bestaan 40 jaar, bracht de juiste stemming.

Kom ook naar de bewonersvergadering van Wijkraad De Blaak

Voelt u zich betrokken bij het wel en wee in onze wijk? Welke onderwerpen zijn bij u en uw straat- en buurtgenoten op dit moment ‘hot topics’? Noteer dan woensdag 20 februari in uw agenda. Om 20.00 uur begint de bewonersvergadering bij De Hofstede (de zaal gaat open om 19.30 uur).

Genieten van bijzondere optredens bij het 3 koningen zingen in de Hofstede.

Tegen 4 uur kwamen de
koningen, familieleden en publiek binnen gelopen.
Hanny de Kort heette iedereen welkom, stelden de juryleden voor, de bekers werden bewonderd en toen kon het optreden beginnen. Eindelijk!!! Want het is best spannend om op te treden voor zoveel mensen. De kinderen zaten gezellig bij elkaar op de grond en ook de volwassenen vonden een goed plaatsje op stoelen of bleven staan om alles goed te kunnen zien.
facebook email linkedin
MailPoet