Muzikale Happening in Wijkcentrum De Back

Gepubliceerd door Nelly van der Bijl op

Het Activiteitennetwerk voor Senioren Zorgvlied-De Blaak organiseert op zondag 4 november 2018 een Muzikale Happening in wijkcentrum De Back. Het activiteitennetwerk is een organisatie die zich inzet voor ouderen in de wijk.

Voor wie?
De Muzikale Happening is bedoeld voor alle senioren uit Zorgvlied en De Blaak. Dus ook voor wijkbewoners voor wie het om verschillende redenen niet vanzelfsprekend is dat ze aan allerlei activiteiten deelnemen. Kinderen en familie wonen bijvoorbeeld ver weg, misschien heeft men een levenspartner verloren of is men met het klimmen der jaren wat minder mobiel geworden.

Het programma
De organisatie heeft een feestelijk programma samengesteld. De middag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De gasten krijgen een afwisselend muzikaal programma aangeboden en de middag wordt afgesloten met een gezamenlijke warme maaltijd. Vrijwilligers van Activiteitennetwerk Senioren Zorgvlied – De Blaak zorgen voor een warm welkom. Hierdoor zult u zich op deze bijzondere middag meteen ‘thuis’ voelen!

Kosten Muzikale Happening
De deelnemers bijdrage is €5,- p.p.

Kaartverkoop (noteer alvast in uw agenda)
Dinsdagochtend 9 oktober 2018, van 10:15 uur tot 11:30 uur.
De kaarten zijn te koop op de volgende adressen: Hofstede De Blaak, Dussenpad 1-3 Tilburg en Wijkcentrum De Back, Schout Backstraat 33 Tilburg.

Nadere informatie te verkrijgen bij:
Nelly van der Bijl – de Lau
e-mail: nellydelau@hotmail.com
telefoon: 013-4673174 of 06-42575760