Contact met de wijkraad

De wijkraad is er voor alle wijkbewoners. Wilt u iets aankaarten, een suggestie doen, of iets aan ons vragen? Dan horen we dat graag! Via dit contactformulier kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook direct mailen op secretariaat@wijkraaddeblaak.nl.

Uw bericht is verstuurd. Het secretariaat neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens, of mail direct naar secretariaat@wijkraaddeblaak.nl als het probleem zich blijft voordoen.

Contact met de gemeente

De wijkraad is altijd bereikbaar voor bewoners, maar we kunnen niet altijd alles namens hen regelen. In sommige gevallen kan het handiger zijn de gemeente Tilburg direct aan te schrijven over bepaalde onderwerpen. Op deze pagina vindt u daar de contactinformatie door.

Esmah Lahlah (wethouder)
Esmah Lahlah is de officiële wijkwethouder voor de Blaak. Informatie over Lahlah is te vinden op deze site van de gemeente.

U kunt contact met Esmah Lahlah opnemen via het contactformulier van de gemeente.

Koen Wilsing (omgevingsmanager)
Als omgevingsmanager ben ik vanuit de gemeente Tilburg aanspreekpunt voor de strategische en beleidsmatige ontwikkelingen die de Blaak raken. Samen met de wijk(partners) kijken we constructief we naar wat er mogelijk en/of nodig is. Als inwoner van Tilburg kende ik de Blaak al deels, omdat het onderdeel uitmaakt van mijn hardloopronde en sinds september ’22 nog beter nu ik deze functie bekleed.

U kunt hem bereiken via:

E-mail: koen.wilsing@tilburg.nl

Samira Ezzahti (wijkregisseur)
Sinds september 2022 ben ik werkzaam als wijkregisseur voor de Blaak. Als wijkregisseur ben ik vanuit de gemeente Tilburg het aanspreekpunt voor de bewoners in de wijk. Daarbij kan het gaan om vragen met betrekking tot de leefbaarheid, activiteiten en bewonersinitiatieven. Samen met elkaar bekijken wij wat er mogelijk is.

U kunt haar bereiken via:

Telefoon: 013 542 95 87
E-mail: samira.ezzahti@tilburg.nl