Contact met de wijkraad

De wijkraad is er voor alle wijkbewoners. Wilt u iets aankaarten, een suggestie doen, of iets aan ons vragen? Dan horen we dat graag! Via dit contactformulier kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook direct mailen op secretariaat@wijkraaddeblaak.nl.

Uw bericht is verstuurd. Het secretariaat neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens, of mail direct naar secretariaat@wijkraaddeblaak.nl als het probleem zich blijft voordoen.

Contact met de gemeente

De wijkraad is altijd bereikbaar voor bewoners, maar we kunnen niet altijd alles namens hen regelen. In sommige gevallen kan het handiger zijn de gemeente Tilburg direct aan te schrijven over bepaalde onderwerpen. Op deze pagina vindt u daar de contactinformatie door.

Marcelle Hendrickx (wethouder)
Marcelle Hendrickx (D66) is de officiële wijkwethouder voor de Blaak. Informatie over Hendrickx is te vinden op deze site van de gemeente.

U kunt contact met Marcelle Hendrickx opnemen via het contactformulier van de gemeente.

Joris Ketelaars (omgevingsmanager)
Joris Ketelaars is omgevingsmanager voor de wijken de Blaak, Zorgvlied, de Reit en Stadsbos 013. Kijkt strategisch/beleidsmatig naar de wijk en is een schakel tussen de wijk en de gemeente (ambtelijk en bestuurlijk). Joris is samen met Diny Maas in principe het eerste aanspreekpunt voor de buurt.

U kunt hem bereiken via:

Telefoon: 013 542 93 83
E-mail: joris.ketelaars@tilburg.nl

Diny Maas (wijkregisseur)
Diny Maas is wijkregissseur voor de Blaak, Zorgvlied, Armhoefse Akkers en Moerenburg. Ze kijkt tactisch/praktisch naar de wijk en is een schakel tussen de wijk en de gemeente (ambtelijk en bestuurlijk). Diny handelt Fixi– en andere meldingen af die de gemeente op moet pakken. Bijvoorbeeld: het realiseren van een hondenuitlaatplek of burgerinitiatieven vanuit de wijk.

U kunt haar bereiken via:

Telefoon: 06 154 79 394
E-mail: diny.maas@tilburg.nl