Contact met de wijkraad

De wijkraad is er voor alle wijkbewoners. Wilt u iets aankaarten, een suggestie doen, of iets aan ons vragen? Dan horen we dat graag! Via dit contactformulier kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook direct mailen op secretariaat@wijkraaddeblaak.nl.

Uw bericht is verstuurd. Het secretariaat neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Er was een probleem met het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens, of mail direct naar secretariaat@wijkraaddeblaak.nl als het probleem zich blijft voordoen.

Contact met de gemeente

De wijkraad is altijd bereikbaar voor bewoners, maar we kunnen niet altijd alles namens hen regelen. In sommige gevallen kan het handiger zijn de gemeente Tilburg direct aan te schrijven over bepaalde onderwerpen. Op deze pagina vindt u daar de contactinformatie door.

Evelien Kostermans (wethouder)
Evelien Kostermans is de officiële wijkwethouder voor de Blaak. Informatie over de wethouder is te vinden op deze site van de gemeente.

Anneke Pulskens (omgevingsmanager)
Als omgevingsmanager ben ik vanuit de gemeente Tilburg aanspreekpunt voor de strategische en beleidsmatige ontwikkelingen die de Blaak raken. Samen met de wijk(partners) kijken we constructief we naar wat er mogelijk en/of nodig is.

Samira Ezzahti (wijkregisseur)
Sinds september 2022 ben ik werkzaam als wijkregisseur voor de Blaak. Als wijkregisseur ben ik vanuit de gemeente Tilburg het aanspreekpunt voor de bewoners in de wijk. Daarbij kan het gaan om vragen met betrekking tot de leefbaarheid, activiteiten en bewonersinitiatieven. Samen met elkaar bekijken wij wat er mogelijk is.

U kunt Anneke of Samira bereiken via de informatie op deze site van de gemeente.