Het Activiteitennetwerk Zorgvlied – De Blaak & ContourdeTwern organiseert op zondag 3-11-2019 van 14.00 tot 18.00uur een muzikale tijdreis voor alle senioren uit Zorgvlied en De Blaak. Het activiteitennetwerk is een organisatie die zich inzet voor ouderen in de wijk.

Voor wie?

Het Nostalgiefeest is zeker ook bedoeld voor oudere wijkbewoners voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze aan allerlei activiteiten deelnemen. Dat kan verschillende redenen hebben. Kinderen en familie wonen bijvoorbeeld ver weg, misschien heeft men een levenspartner verloren of is men met het klimmen der jaren minder mobiel geworden.

Het programma;

Na ontvangst met een lekker ‘glaasje bubbels’ laten we ons verrassen door leuke muziek van vroeger. Veel bekende liedjes zullen deze middag de revue passeren en u kunt ook zelf plaatjes aanvragen of een dansje wagen.  Zo is er voor ieder wat wils! Meezingen mag, maar hoeft niet. Koffie met iets lekkers wordt u aangeboden en we zorgen er ook voor dat u niet met honger naar huis gaat.

Het aantal kaarten is beperkt, zorg dus dat u zich op tijd inschrijft. De vrijwilligers van het Activiteitennetwerk zorgen voor een warm welkom. Hierdoor zult u zich op deze bijzondere middag meteen “thuis” voelen.

De deelnemersbijdrage is €7,50 per persoon.(meedoen regeling is van toepassing)

Kaartverkoop

Dinsdag 8-10-2019 van 10.15 uur tot 11.30 uur.

De kaarten zijn te koop op de volgende adressen: Hofstede De Blaak, Dussenpad 1-3 Tilburg en Wijkcentrum De Back, Schout Backstraat 33 Tilburg.

Nadere informatie te verkrijgen bij:

Nelly van der Bijl-de Lau      
telefoon: 06-42575760
e-mail: nellydelau@hotmail.com