Informatiebijeenkomst voor bewoners van de Blaak

Er is steeds meer aandacht voor dementie, zowel wereldwijd, als in Tilburg. Dat is goed, want dementie is een ziekte waar iedereen in zijn leven mee te maken kan krijgen. Hetzij als mantelzorger, hetzij als patiënt. Maar hoe beïnvloedt dementie je dagelijkse leven?

En hoe kun je goed mogelijk aangenaam verder leven en wie ondersteunt je daarbij? Wanneer je niet meer thuis kunt wonen is het voor mensen met dementie mogelijk in Het Laar te wonen zonder zich ‘opgesloten’ te voelen.

Wijkraad De Blaak organiseert samen met Het Laar een informatiebijeenkomst voor alle bewoners van De Blaak die meer willen weten over dementie. Een rondleiding en meer informatie over wonen in Het Laar maakt deel uit van deze bijeenkomst. Ook de wijkverpleegkundige van De Blaak is aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Datum: donderdag 23 november 2017
Tijd: 13.30-16.30 uur

Locatie: In de Laarzaal van Het Laar,
Generaal Winkelmanstraat 175

U wordt ontvangen met een kopje koffe/thee met iets lekkers aangeboden door Het Laar. Deskundigen geven informatie en uitleg. Ook is er de gelegenheid tot het stellen van vragen of het maken van een afspraak om uw persoonlijke situatie te bespreken.

MELD U AAN!

Aanmelden voor deze middag is gewenst in verband met het organiseren van de rondleidingen. U kunt hiervoor vóór 9 november een e-mail sturen naar nelly@wijkraaddeblaak.nl of bellen naar 06-42575760. Wij hopen u te mogen ontmoeten op 23 november.

 

Klik hier voor de digitale brochure.