De renovatie van het teren veldje bij het sportveld begint steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels zijn de eerste schetsen voor de nieuwe indeling gemaakt.

Hieronder ziet u een eerste visuele schets voor de renovatie van het teren veldje naar een multisportveld. Op de schets is te zien dat er een groot sportveld in de gehele lengte is, maar tevens ook een klein veld in de breedte rechts, een basketbalnet op het halve veld links en belijning voor zowel voetbal, hockey als tennis (miniveld). Er komt een nieuw hekwerk omheen met geïntegreerde goals en een toegangssluis, zodat fietsen en scooters het veld niet op kunnen.

Een aantal buurtbewoners hebben het initiatief opgenomen om het teren veldje te renoveren. Daarvoor hebben ze subsidie van de gemeente Tilburg gekregen. Het braakliggend veldje is nu niet erg mooi en zorgt voor veel overlast door hangjeugd, maar na de renovatie moet het een prachtige nieuwe speelplek voor kinderen uit de buurt worden.

We schreven hier al eerder over de renovatie van het teren veldje. De presentatie vanuit de wijk aan de gemeenteraad kunt u hier bekijken.