De seniorencommissie van de wijkraad organiseert voor senioren in de wijk een complete feestmiddag in de Commanderie. Die vindt plaats op 17 november. U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Wilt u er gezellig even tussenuit? Wij verzorgen voor u een middag met eten, drinken, muziek en ook nog een quiz met leuke prijzen.

Bij binnenkomst krijgt u koffie of thee met een zoete lekkernij, één consumptiebon en in de loop van de middag een lekkere snack. Thuis hoeft u niet meer te koken. Aan het einde van de middag kunt u genieten van friet met saté en meer.

Het koor Vrij en Blij zal twee keer een muzikaal optreden verzorgen. Tussendoor spelen we een leuke quiz met vooral vragen over De Blaak. Hiermee is een leuke prijs te winnen.

Met subsidie van wijkraad De Blaak is de prijs slechts € 10,00 per persoon.

Entree is alleen mogelijk met een geldig, van tevoren gekocht entreebewijs. Zoals u weet is een geldige vaccinatie of testbewijs in de horeca verplicht. U kunt op de website van de Rijksoverheid meer informatie vinden over hoe u aan zo’n bewijs komt, zowel voor uw smartphone als fysiek. Bij de verkoop van de kaarten zullen uw gegevens genoteerd worden. Deze gegevens zullen voor geen enkel ander doel gebruikt gaan worden.

Er zijn 75 kaarten beschikbaar. Meer deelnemers is helaas niet mogelijk.

Datum en tijd: woensdag 17 november 2021 van 13.30 tot circa 18.00 uur
Locatie: De Commanderie, Rielseweg 861, 5032SB Tilburg
Parkeren: er is voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen

Kaartverkoop:
Op dinsdag 2-11-2021 van 10:00 tot 12:00 uur bij Hofstede De Blaak of van 13.00 tot 17.00 uur bij Nelly van der Bijl.
Betaling alleen contant en liefst met gepast geld.

Nadere informatie te verkrijgen bij:
Nelly van der Bijl: nelly@wijkraaddeblaak.nl
Ko Schaaders: ko@wijkraaddeblaak.nl